Boekjes Kostuums Sieraden en Kunst Kruiden Veren Contact

Veren, kunst en sieraden,

Vanuit mijn atelier die tussen strand, duinen en weilanden staat, maak ik verschillende soorten sieraden en kunstwerken. Mijn sieraden zijn gemaakt van verschillende natuurlijke elementen zoals mooie stenen en het meest bijzondere hout.
Maar wat vooral naar voren komt in deze unieke sieraad stukken zijn de veren. Ook hier zit een prachtig verhaal achter.
Alle veren zijn van mijn eigen kippen, kalkoenen en pauwen. Deze veren zoek en verzamel ik elke dag met veel zorg, waarna ik ze vervolgens met de hand schoonmaak. De veren zijn dus geheel diervriendelijk en al mijn dieren genieten van een heerlijk leven.
Dit staat bij mij dan ook voorop! Diervriendelijk en zoveel mogelijk gebruik maken van alles wat Moedernatuur ons te beiden heeft.

Ik maak ook stukken op afspraak. Heb jij een bijzondere steen die je verwerkt zou willen zien in het kunst stuk? Dan ga ik graag met je in gesprek om dit geheel naar wens te realiseren. Al mijn kunst stukken zijn uniek en met veel passie gemaakt. Nooit één is er het zelfde en dat maakt mijn passie het mooiste werk wat er is.

Indien je iets kado zou willen geven, kan ik ook een prachtig bijpassende cadeau verpakking verzorgen. Zoals je al hebt begrepen, alles is mogelijk als er maar genoeg liefde in verwerkt zit.